Perszeusz

Medúsza feje levágva, Androméda királylány megmentve

Kecskékről

2017. október 29. 14:45 - Ulomenen

- meg a szexuális viselkedésről


"Lehet-e nemi életet élni a kecskével?"

Hofi Géza

 

 

Van ugye ez a fábián anita (direkt nem nagybetű), aki a nőket ért szexuális zaklatás problémáját a férfiak kiherélésével kívánja megoldani. Erről nemrég videót tett közzé, amit persze már mindenhonnan leszedtek a Férfihang Youtube- csatornáján elérhető. Sebaj, tudjuk, miket mondott. Persze ő kecskéről beszél, egészen pontosan az ő Kókusz nevű bakkkecskéjéről (aki nem tehet arról, ki a gazdája, így megérdemli a tulajdonneves nagybetűt). fábián anita ezen a felvételen elmeséli, hogy ez az ő kecskéje a kasztrálás előtt milyen szörnyű módon viselkedett a nagy lógó heréivel, bezzeg az ominózus műtét után már ismét a régi, figyelmes (sic!) jószággá változott vissza. A videó végén pedig ezt a tapasztalatot kívánja általános érvényűvé téve a férfiakra alkalmazni. Persze ő "bakok"-at emleget, de ugye nem vagyunk mi olyan butácskák, hogy ne értenénk a szép szóból. Egész pontosan szerinte 

Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti!

Kis kitérő. Volt egy főnöknőm, aki a kutyáját nevezte el Kókusznak, és ő is előszeretettel foglalkozott annak nemi szervével, többször elmesélte, hogyan szokta megmosni "Kókusz kutya fütyijét". Úgy tűnik, ez egy nőtípus: középkorú, perverz, boldogtalan és gyűlölködő. Kitérő vége. 

Nem lepek meg senkit azzal, hogy fábián anita nem kért bocsánatot a férfiaktól. Sőt, ő van felháborodva és a mi kurvaanyánkat. Nem lepek meg senkit azzal sem, hogy amennyiben egy férfi mondott volna olyat, hogy a nők méhét műtéti úton el kell távolítani és máris elmúlik a menstruáció miatti hisztijük, már égne alatta a máglya. fábián anita viszont nőstény (nem nő, nemnem), így neki szabad ilyeneket mondani. Mindezekből az is tökéletesen egyértelmű, hogy nem ért az állatokhoz. Meg az emberekhez sem.

A bakkecske, mint az emlősállatok többsége, egy évben egyszer párzik. Azaz amikor a nőstény nem tüzel, a bakok meg sem próbálnak üzekedni. Egyáltalán nem. Ha tehát az ő Kókusza "...futott a lányokhoz, letarolta őket, figyelmen kívül hagyva, mit akarnak...", akkor valójában csak a nőstény kecskék szagára, viselkedésére reagált. A nőstény kecskék pedig nem azért bocsátanak ki vonzó szagokat és várják a bakot, hogy aztán ne pározzanak, hanem éppen azért tesznek így, mert párzani akarnak. Ha a nőstény kecske nem akarja a nászt, akkor meg ellenkezik. A dolgok természetéből fakadóan igen nehéz párosodni egy olyan nősténnyel, aki ezt a párosodást nem akarja. Gyakorlatilag lehetetlen. Ha és amennyiben tehát fábián anita elborzadó szemei előtt Kókusz közreműködésével nemi aktus történt, azt a nőstény kecske is épp annyira akarta. 

Engedtessék meg nekem itt holmi párhuzamokat vonni. Egyrészt remek nyugati kultúránkban az összes  szexuális aktus hihetetlenül nagy számban, közel 100%-os aránnyal történik a nő beleegyezésével. Beleértendő ebben az alkalmi együttlét, illetve az állandó párok és házastársak közötti szex is. Ezek számához képest a valódi nemi erőszakok száma igen elenyésző (no persze nyilván nem lenne baj, ha még ennél is kevesebb lenne). Mondhatjuk tehát, hogy a férfiak legalább is vannak olyan jók, mint a bakkecskék, vagyis az esetek döntő többségében olyankor párosodnak, amikor a nő ebbe beleegyezik. 

A nők ezzel szemben olyankor is kihívóan öltöznek, mutogatják fedetlen bőrüket  nyilvánosan, rúzzsal, sminkkel a nemi izgalom jeleit festik magukra (lásd evolúciós pszichológia), egyszóval a nők olyankor is jelzik a párzási szándékot, szexuális elérhetőséget, amikor erről valójában nincs is szó. Nem mindig, nem az összes, de igen sok és igen gyakran. Ellentétben ugye a nőstény kecskékkel, akik csak akkor jeleznek, ha valóban akarják is. Látható tehát, hogy az átlag nő még az átlag nőstény kecske szintjét sem képes megugrani. Jogosan vagyunk sajnálhatók mi, szegény férfiak, hogy ilyen szexuálisan félrevezető viselkedésű nőkkel kell boldogulnunk. Mert azért minden nehézség ellenére csak maradunk a nőknél, kecskék nemi szervével ezután sem fogunk behatóbban foglalkozni.

fábián anitával ellentétben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perszeusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6913114376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.10.29. 15:41:53

Az egész rendben van, de az utolsó bekezdés mindent visz!
Gratula!
süti beállítások módosítása