Perszeusz

Medúsza feje levágva, Androméda királylány megmentve

A migránsok beilleszkednek

2019. szeptember 01. 14:55 - Ulomenen

- és betartják a törvényeket

 

"Törvény és rend nélkül nincs emberi világ." 

Wass Albert

 

Számos holland nagyvárosban szabotálják az ez év augusztus 1- én életbe lépett ún. "burkatörvényt", melynek értelmében tilos az arcot elfedő ruházat viselése az egészségügyben, az oktatásban, a tömegközlekedésben és a kormányzati intézményekben is- tudhatjuk meg a V4NA hírügynökség cikkét idéző oldalakról

Rotterdamban a lakosság összetétele drasztikusan megváltozott: több, mint 50% a bevándorló hátterűek aránya. A város legerősebb pártja a muszlim Nida párt, nem csoda hát, hogy a polgármester is muszlim: a marokkói származású Ahmed Aboutaleb. Ismétlem, a hollandiai Rotterdam városról van szó...

A Niba párt egyébként felszólított a nőket: hordják csak nyugodtan a burkát, az esetleges bírságokat ők kifizetik. Más nagyvárosokban is jelezték a vezetők, hogy nem tartják- tartatják be a törvényt. 

A muszlim bevándorlók nem akarnak az európai szokások és törvények szerint élni. Ők a saját vallásuk, saját szokásaik és saját törvényeik szerint akarnak élni, a mi kontinensünkön is, a mi országainkban is, a mi kultúránkban is. Ne legyenek kétségeink, a szükségszerű folytatása ennek az lesz, hogy amint még jobban megerősödnek, ránk fogják kényszeríteni az ő szokásaikat és az ő törvényeiket. 

 

Rajtunk múlik,  hagyjuk- e nekik.

 

burka.jpg

 

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://perszeusz.blog.hu/api/trackback/id/tr8115034594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása