Perszeusz

Medúsza feje levágva, Androméda királylány megmentve

Tinilányok lázadása

2019. október 05. 13:33 - Ulomenen

- avagy a hülyeség ragályos

"Mert mindenki, aki az Istentől született, legyőzi a világot. És ez a győzelem - győzelem a világ fölött! - a mi hitünk."

1 János 5,4

 

Újabb szintre emelkedett a klímahiszti, miután tinédzser lányok ezrei csatlakoztak a #no future no children  (míg nincs jövő, nincs gyerek) mozgalomhoz. Az ökofeminista mozgalom lényege, hogy addig nem szülnek gyermeket az ifjú hölgyek, míg a minden pillanatra várt klímakatasztrófát megnyugtatóan el nem hárítják a világ vezetői. 

A mozgalommal teljes mértékben egyetértek. A célterületet kívánnám csak pontosítani, ugyanis Európában és Észak- Amerikában a termékenységi ráta mindössze 1,4 körül mozog, míg a közel- Keleten 4, Afrika egyes országaiban pedig a 6- 7 pontot is eléri. Logikusnak tűnik tehát, hogy az "erre világra nem szabad több gyereket szülni" mozgalom ifjú élharcosnői inkább ezekben a régiókban próbálják meg felvilágosító munkájukat végezni, ahol  a népesség drasztikusan és kezelhetetlenül túlnépesedik. 

Az európai és észak- amerikai (gy.k.: keresztény fehér) lakosság pedig csak igyekezzen feltornázni a szülési rátáját legalább az önfenntartás szintjére, azaz 2.1 -re. Ugyanis ha így haladunk, lassan nem lesznek újabb elkényeztetett, ostoba gyerekeink, akiknek a hülyeségein szörnyülködhetünk. 

 

A  fenti mondat pedig így hangzik pontosan: NO CHILDREN- NO FUTURE 

 

pronatalist-values-no-children-no-future-1-638.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://perszeusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1815200128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása