Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Perszeusz

Medúsza feje levágva, Androméda királylány megmentve

A szex- mérleg

2017. április 01. 11:55 - Ulomenen

- amin állandóan leértékeled magadat

 

"A szerelem is csak pina. "

Nyócker

A szex (jó esetben) két ember kölcsönös vonzalmán alapul. Testért test, vonzalomért vonzalom, nemiszervért nemiszerv jár cserébe. Ismerkedést, új kapcsolat kialakulását alapul véve képzeled el az egészet úgy, mint egy mérleget: te is beleteszed magad, a tested, a szexualitásod és a személyiséged a mérleg egyik serpenyőjébe, és a lány is a másikba. Ha a dolog működik, szexelni fogtok, a mérleg egyensúlyban van (ha nincs egyensúlyban, nincs szex sem). A szex- mérleg sajátos tulajdonsága, hogy mindig egyensúlyban van, ez a Mérleg 1. szabálya.

Ha te férfiként ezen kívül még vacsorameghívást, segítséget, ajándékot teszel a serpenyődbe, hogy szexhez juss, mi fog történni? Az 1. szabály miatt továbbra is egyensúly lesz, de a te oldaladon lévő több dolog (te meg a szívességek) lesz egyensúlyban a lány oldalával, ahol csak ő van a serpenyőben. Ebből következik, hogy ebben az esetben te kevesebbet érsz önmagadban, mint ő. Ez a Mérleg 2. szabálya: az első szex előtt a férfi által a nőnek adott bármilyen ajándék, előny a férfi értékét csökkenti a nő szemében, nem pedig növeli.

Így már érthetőbb, miért hibás elgondolás szórakozóhelyen azzal indítani egy ismerkedést, hogy: "Meghívhatlak valamire?" Miért öngól először barátkozni egy lánnyal és szívességeket tenni neki a későbbi szexért cserébe. Ezek a tipikus jófiú- hibák. Lefordítva ez a viselkedés azt jelenti a lány számára: "Nem tartom magam elég jónak ahhoz, hogy önmagamért kelljek neked, így pénzzel, ajándékokkal próbálom növelni az értékemet a szemedben." Nem igazán szokott működni a dolog, ha már az elején leértékeled magad. Összejöhet a dolog, meg házasságok is köttetnek így, de nézz csak körül, hogyan él a párok többsége.

A szórakozóhelyen lévő lány, akitől engedélyt kérsz, hogy fizethess neki egy italt, már több férfivel volt együtt, mint ahány pornófilmet te életedben láttál- és egyik se fizetgetett neki vagy udvarolt hetekig. Egy részét buli után  a kocsi hátsó ülésén tette boldoggá, te meg ugyanezt a lányt kezeled istennőként és boldog lennél, ha azt megengedné neked, hogy megfogd a kezét. Valami nem stimmel itt, igaz?

Mi a cél tehát? Elérni azt, hogy a lány önmagadért, a személyiségedért találjon vonzónak, és ezért szexeljen veled. Ő igyekezzen minél több mindent- figyelmet, odaadást, törődést- belepakolni az ő mérlegserpenyőjébe ahhoz, hogy egyensúlyba kerülhessen veled. Minden lány azt szeretné érezni, hogy az adott férfivel megfogta az isten lábát, és ha ezt az érzést elő tudod hozni belőle, akkor mindent meg fog tenni, hogy megszerezzen és megtartson. Mindent, szó szerint, önként és dalolva. Olyan dolgokat, amikre ajándékokkal, könyörgéssel soha nem tudnád rávenni

Hogyan kell ezt elérni? Az hosszabb kifejtést igényel, de egy biztos: semmiképp sem úgy, hogy előre leértékeled magad a szemében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://perszeusz.blog.hu/api/trackback/id/tr6512393193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása